Over Wooden-Cover

Wij zijn gespecialiseerd in het restylen van de meest iconische luidsprekers en televisies van Bang en Olufsen. Al onze houten covers en fronten zijn handgemaakt in onze eigen werkplaats met aandacht voor detail en al ons hout wordt geleverd door FSC (Forest Stewardship Council - Forests For All Forever) geregistreerde bedrijven!

Ons verhaal

Dankzij de hoogwaardige materialen die voor de productie van BeoLab speakers en BeoVision televisies worden gebruikt, zijn deze zeer duurzaam. Door de gebruikte materialen en het design heeft u vele jaren plezier van de speakers. Echter na verloop van tijd worden de stoffen covers of fronten minder mooi. De stof gaat bijvoorbeeld plooien en/of verkleuren, iets wat afbreuk doet aan het design van de speakers. Nieuwe originele fronten zijn niet of nauwelijks verkrijgbaar en daarnaast ziet de opvolger van de 800x serie, de Beolab 18, met zijn (houten) lamellen er natuurlijk nog net wat aantrekkelijker uit. Echter met een nieuw prijs van ruim EUR 6.000,- wordt dit wel een kostbare aangelegenheid, zeker aangezien de meeste mensen nog uitermate tevreden zijn met de (geluids)kwaliteit van hun luidsprekers.

Echter het exceptionele design van de Beolab 18 is nu ook verkrijgbaar voor uw bestaande Beolab speakers. Onze lamellen zijn allemaal van echt eiken hout gemaakt en deze kenmerken zich door een geraffineerde combinatie van vorm, vakmanschap en looks.

Eindeloze mogelijkheden voor uw bestaande BeoLab speakers en BeoVision televisies

Ademt uw huis een moderne sfeer of juist een landelijke sfeer? De houten covers van Woo-Ver zijn zo vormgegeven dat zij in elke omgeving tot hun recht komen. Al onze covers zijn gemaakt van hoogwaardig eiken hout en verkrijgbaar in verschillende afwerkingen. Heeft u een specifieke wens, laat het ons weten en wij denken graag met u mee. Benieuwd naar meer details en hoe deze in het echt eruit zien? Kom eens vrijblijvend langs in de showroom of neem contact met ons op. U bent van harte welkom!